• 1 Huidige: Restaurant aanmelden
  • 2 Gegevens restaurant invullen
container_1

Uw restaurant aanmelden

Doe mee met de landelijke restaurantactie. Wij gaan je helpen om je omzet in het najaar een boost te geven. Niet alleen door gasten kennis te laten maken met jouw diner, maar ook het lunchmoment. Deelnemen aan de actie is kosteloos. Je hoeft namelijk geen afdrachten te doen of speciale menu’s te maken. De eerste editie in 2019 was een daverend succes, dus doe mee in 2020.
section_1
container_2
Gegevens restaurant
container_3
Jouw contactgegevens

Veelgestelde vragen:

Klanten in onze vestiging kunnen van 9 juli tot en met 14 september 2020 sparen voor restaurantzegels. Bij iedere € 50,-* ontvangt de klant één zegel of bij aankoop van één van de spaarartikelen. Bij een volle spaarkaart van 6 zegels ontvangt de klant een kortingsvoucher van €15,-. Vervolgens kan de klant deze, tussen 1 september en 1 november 2020, inleveren bij een van de deelnemende restaurants. Hier zit geen mini- of maximaal bedrag of aantal aan verbonden. Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.
Als deelnemend restaurant kun je de vouchers tot 31 december 2020 inleveren bij een Sligro-vestiging. Deze hebben ook een waarde van €15,-* op het aankoopbedrag exclusief BTW.
Nee er zitten geen kosten aan verbonden, deelname is kosteloos.