CuliairWinactie CuliAir

Culinair genieten op hoog niveau in het enige luchtballon-restaurant ter wereld. Meesterkok Angélique Schmeinck kookt sinds 2003 met de speciale CuliAir luchtballon en laat je tussen hemel en aarde genieten van exquise gerechten en topwijnen en laat je eindeloos zweven met betoverende uitzichten over de mooiste gebieden van Nederland.

Wat houdt de winactie in?

We verloten in samenwerking met Anqélique Schmeinck 5 x 2 toegangstickets voor een ballonvaart met CuliAir incl. een geheel verzorgd 5-gangen diner. Deze toegangstickets worden verloot onder de klanten die de spaarkaarten van de Restaurantactie verzilveren naar dinercheques, in de periode tussen donderdag 18 juli en zondag 1 november 2019. 

Voorwaarden winactie

  • De 5 x 2 toegangstickets incl. een geheel verzorgd 5-gangen diner worden verloot onder klanten die de spaarkaarten verzilveren naar dinercheques in de periode tussen donderdag 18 juli en zondag 1 november 2019.
  • De winnaars van de CuliAir ballonvaart gaan in één luchtballonvaart mee.
  • De datum van de ballonvaart wordt op een later moment bepaald, deze kan bij verhindering niet verschoven worden. Ben je verhinderd? De toegangstickets mogen wel aan iemand anders gegeven worden.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd, de prijswinnaars zullen t.z.t. op de hoogte worden gebracht.