Hof van Herstal

Restaurant bekroond met BIB Gourmand 

Het huidige Restaurant Hof van Herstal behoorde vroeger als gastenverblijf tot het klooster: Abdij van Lilbosch. Vanaf 1992 zijn er omvangrijke renovaties, verbouwingen en uitbreidingen van zowel gebouw als grond uitgevoerd om gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te verzorgen. Het pand met zijn riante landelijke ligging heeft een luxe en fraaie uitstraling gekregen. Het terras heeft prachtig uitzicht over tuin en akkers en is voorzien van ruime hardstenen tafels en comfortabele fauteuils. In deze prachtige royale ambiance kan zowel binnen als buiten genoten worden van heerlijke en eerlijke gerechten. Producten uit eigen tuin/boomgaard/wei worden verwerkt in de gerechten. Wild wordt rechtstreeks door de jagers aangeleverd. Groenten en fruit komen uit eigen tuin of van de boeren uit de omgeving. Er is genoeg ruimte om de kippetjes te laten scharrelen. Niets lekkerder dan een crème brûlée gemaakt van verse eitjes. Streekproducten hebben de voorkeur. Dit betekent kwaliteit. Michelin waardeerde Hof van Herstal hier dan ook voor met de BIB Gourmand. In deze tijd waar gezondheid toch een belangrijke rol speelt, wordt er ook aandacht besteed aan de garnituren bij de hoofdgerechten. Groente van het land of een smakelijk aardappelgarnituur zijn daarom een welkome aanvulling. Lekker en gezond eten vormen bij Hof van Herstal een uitstekend duo. Naast de uitgebreide wijnkaart worden er een groot aantal wijnen per glas geschonken. Op deze manier kan naar persoonlijke voorkeur van de gast een bijpassend glas wijn bij elke gerecht geschonken worden. Een advies en het vrijblijvend laten proeven of de wijn inderdaad bij de gast in de smaak valt, is juist dat beetje extra service. Nadat Martin zijn Meesterkoktitel behaalde, wilde hij zich verder bekwamen in zijn wijnkennis. Sinds 2006 mag hij zich ook RegisterVinoloog van de Wijnacademie noemen. Met deze kennis en zijn ervaring wil hij door het maken van prachtige combinaties van wijn en spijs, de smaakzintuigen van gasten nog meer prikkelen om een nog intensere smaakbeleving te laten ervaren. Elke gast krijgt optimale aandacht, waarbij zeker rekening wordt gehouden met speciale wensen, een dieet of een allergie. De vegetarische gerechten zijn gevarieerd en origineel. Alle aandacht gaat uit naar de gast; persoonlijke benadering staat bij Hof van Herstal hoog in het vaandel.

 

Concept: A lá carte
Soort keuken: Traditioneel
Land van herkomst: Frans Internationaal Nederlands Italiaans
Diëten: Glutenvrij Lactosevrij Suikervrij Biologisch Veganistisch

Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
18:00 - 21:30
Woensdag:
18:00 - 21:30
Donderdag:
18:00 - 21:30
Vrijdag:
18:00 - 21:30
Zaterdag:
18:00 - 21:30
Zondag:
12:00 - 21:30

Veelgestelde vragen:

Nee. Volle spaarkaart(en) kun je inleveren bij de kassa van jouw vestiging. Bij een volle spaarkaart, 6 zegels, ontvang je een dinercheque t.w.v. €15,-. Dinercheques kunnen ingeleverd worden bij deelnemende restaurants.
Dinercheques zijn in te leveren van 1 september tot 1 november 2019 bij de deelnemende restaurants.
Er zit geen maximum aan het aantal cheques dat ingeleverd kan worden.

Bekijk ook eens: