Lokaal de Ruyter

Lokaal de Ruyter

Historie van Lokaal De Ruyter Slagerij Thijs Boumans was de eerste onderneming in het pand waar Lokaal De Ruyter nu gevestigd is. Slagerij Thijs Boumans was een rund-, kalf- en varkensvlees-slagerij met billijke prijzen, zoals ze dat vroeger zeiden. In onze kelder op weg naar de toiletten vindt u een aantal foto's van de slagerij. Na slagerij Thijs Boumans, is het café de Kroeg die gevestigd was op De Ruyterstraat 2. Café de Kroeg heeft verschillende eigenaren gehad, maar in 2016 is café de Kroeg getransformeerd naar Lokaal De Ruyter. Van bruine kroeg, naar een lichte zaak inclusief keuken. Sinds september 2017 is Gijs Lenting trotse eigenaar van Lokaal De Ruyter: "Sinds september ben ik met veel plezier gestart met Lokaal De Ruyter. Nadat we een winter de tijd hadden om het terras klaar te maken, ben ik klaar om heel Nijmegen (en daarbuiten) te laten zien wat we met Lokaal De Ruyter neergezet hebben. Zie ik je snel bij Lokaal De Ruyter?" Mocht je leuke kroegverhalen of andere informatie hebben ter aanvulling van onze historie, horen wij dat graag! Dit mag via het contactformulier op onze website, maar horen het natuurlijk liever in real life aan onze bar. Kom gerust langs!

Concept: A lá carte
Soort keuken: Grill Hamburger Traditioneel Eetcafé
Land van herkomst: Internationaal
Diëten: Suikervrij Vegetarisch Biologisch

Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
16:00 - 23:00
Woensdag:
16:00 - 23:00
Donderdag:
16:00 - 23:59
Vrijdag:
16:00 - 23:59
Zaterdag:
16:00 - 23:59
Zondag:
16:00 - 22:00

Veelgestelde vragen:

Nee. Volle spaarkaart(en) kun je inleveren bij de kassa van jouw vestiging. Bij een volle spaarkaart, 6 zegels, ontvang je een dinercheque t.w.v. €15,-. Dinercheques kunnen ingeleverd worden bij deelnemende restaurants.
Dinercheques zijn in te leveren van 1 september tot 1 november 2019 bij de deelnemende restaurants.
Er zit geen maximum aan het aantal cheques dat ingeleverd kan worden.

Mede mogelijk gemaakt door: