1723 Voorburg

‘Fijn om te weten dat het in deze tijd nog steeds mogelijk is om te schitteren in eenvoud.’ Zo eindigt het artikel van Reza Bakhtali, VRIJ verslaggever van De Telegraaf over 1723 Voorburg. Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. We kregen in mei bezoek van Reza Bakhtali van De Telegraaf. In de krant van zaterdag 20 mei 2023 stond het artikel dat hij naar aanleiding hiervan schreef. Absoluut spannend, maar met een prachtig resultaat. Hemels stuk vlees. Hij roemde het eten met zinsneden als: ‘De serranoham is vol van smaak en smelt op de tong. Er volgt ook een verse kreeftensoep met gepekelde rivierkreeftjes en een dot crème fraîche en toast. Hij is krachtig, heeft de juiste dikte, de dot room brengt de soep helemaal in balans.’ Over het hoofdgerecht schreef hij: ‘Eindelijk een entrecote met een fatsoenlijke rand vet die niet deels is weggesneden. Een hemels stuk vlees dat zo is verdwenen. Al geldt dit voor alle elementen op het bord.’ Een prachtige aanbeveling voor 1723 Voorburg! Huiselijk en gezellig. Over de huiselijkheid van 1723 schreef hij: … onze gastvrouw vertelt dat ze een hele wand vol met jenever heeft. ‘Kies er een uit en neem de fles mee naar je tafel.’ Dit soort teksten zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Dat geldt ook voor de speelse inrichting met aardse kleuren, groen pastel, sierlijk behang en een variatie aan meubels.’ Betaalbaar en goed. Het sluit aan bij het motto dat wij als 1723 hebben: Genieten op een ‘Cheers-achtige’ manier. Betaalbaar, goed en gezellig. De Telegraaf roemde onze aandacht voor het eten en drinken, en ons streven naar duurzaamheid en tegen verspilling: ‘In 1723 geen hoogdravende gerechten, maar terug naar de basis. En dit in een gemoedelijke sfeer, alsof je bij een bekende zit.’ Een hele mooie erkenning. Lees hier het hele VRIJ artikel uit De Telegraaf van zaterdag 20 mei 2023. https://1723.nl/wp-content/uploads/2023/05/1723_VRIJ_Telegraaf_230520.pdf

Soort keuken: Eetcafé Internationaal

Veelgestelde vragen:

Je kan je volle spaarkaart(en) met 12 zegels t/m 30 september 2025 inwisselen voor een restaurantvoucher in één van de Sligro-vestigingen.

De restaurantvouchers zijn geldig van 7 augustus 2025 t/m 1 maart 2026 en in te leveren bij alle deelnemende restaurants.

Nee, als sparende klant dien je de volle spaarkaart eerst te verzilveren voor een voucher. Dit kan bij de kassa van al onze Sligro-vestigingen, t/m 30 september 2025. Enkel de originele restaurantvouchers kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende restaurants. Kopieën of foto’s hiervan worden niet geaccepteerd.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen